Последни проекти

Армопакети за АМ "Хемус"

Изработка и доставка на армопакети за АМ Хемус - 27метра, диаметър 1.3м и тегло 8.8 тона/бр.

Метални конструкции - ТЕЦ ВАРНА

Възложител: ТЕЦ ВАРНА

от  производството,доставката и монтажа на детайли и възли /газоходи,опори,тръба Вентури и др./

Срок за изпълнение: 4 месеца

Amilum - гр. Разград

Възложител: Amilum, гр. Разград

Изработка, доставка и монтаж на МК - 650 т.

Срок за изпълнение: 4 месеца

Интерком Груп

Интерком Груп ООД е един от лидерите в търговията с метали в България. Регистрирана през 1998 г., вече 23 години името на Интерком Груп е синоним на професионализъм, коректност и отлично качество. Компанията все по-успешно разгръща дейността си и в чужбина, и отдавна е затвърдила имиджа си на модерна и динамично развиваща се фирма с постоянен стремеж за подобрение и растеж.

В основната дейност на компанията влизат: търговия, внос и реекспорт на черни метали и плоско стъкло; производство на електрозаварени кръгли и профилни тръби; производство и търговия на поцинковани профили за сухо строителство и усилващи профили за PVC системи; производство на арматурна заготовка, aрмопакети и метални конструкции 

Виж още..

"Интерком Груп" ООД вкара в експлоатация нови производствени машини

На 01.03.2021 година към производствените мощности на Интерком Груп ООД във Варна за производство на поцинковани профили бяха въведени в експлоатация НОВА ЛИНИЯ ЗА НАДЛЪЖНО РЯЗАНЕ на рулони и две нови автоматични линии за ролформоване на отворени профили за сухо строителство.

ЛИНИЯТА ЗА НАДЛЪЖЕН РАЗКРОЙ може да преработва рулони с дебелина от 0,40 мм до 2,50 мм и максимално тегло 15 тона, при висока скорост на цепене (до 150м/мин) с високо качество и точност.  Тази инвестиция ще позволи да се преработват до 60 000 тона рулони от поцинкована и СВ ламарина годишно, изцяло покривайки увеличените нужди от ленти за собствено производство и ще даде възможност за изпълнение на поръчки от множество крайни клиенти с високи изиквания към качеството.

Двете автоматични линии покриват пълната гама от профили за сухо строителство – CD60, UD28, UW50, UW75, UW 100, UW125, CW50, CW75, CW100, CW125, UA50, UA75, UA100, UA125. Машините позволяват формиране на профили с безупречно качество и увеличават производственият капацитет до 40 000 000 метра годишно. Инвестицията в ново оборудване е на стойност 1 750 000 лв и изцяло е финансирана от Интерком Груп ООД.