Език:

Последни проекти

Amilum - гр. Разград

Възложител: Amilum, гр. Разград

Изработка, доставка и монтаж на МК - 650 т.

Срок за изпълнение: 4 месеца

Метални конструкции - ТЕЦ ВАРНА

Възложител: ТЕЦ ВАРНА

от  производството,доставката и монтажа на детайли и възли /газоходи,опори,тръба Вентури и др./

Срок за изпълнение: 4 месеца

Кубове - ТЕЦ Варна

Възложител: ТЕЦ Варна

Изработване и доставка на три комплекта въздухоподгревател I степен. Всеки комплект се състои от 8 /осем/ броя крайни куба и 32 /броя/ средни куба. Кубовете трябва да се изработят съгласно спецификация, технически изисквания и чертежи.

Срок за изпълнение: 6 месеца

Интерком Груп

Интерком Груп ООД е един от лидерите в търговията с метали в България. Регистрирана през 1998 г., вече 23 години името на Интерком Груп е синоним на професионализъм, коректност и отлично качество. Компанията все по-успешно разгръща дейността си и в чужбина, и отдавна е затвърдила имиджа си на модерна и динамично развиваща се фирма с постоянен стремеж за подобрение и растеж.

В основната дейност на компанията влизат: търговия, внос и реекспорт на черни метали и плоско стъкло; производство на електрозаварени кръгли и профилни тръби; производство и търговия на поцинковани профили за сухо строителство и усилващи профили за PVC системи; производство на арматурна заготовка, aрмопакети и метални конструкции 

Виж още..

Недвижими имоти

 Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА

Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА се намира на ул. „Сирма войвода” №3, ж.к. Бриз в гр. Варна.

Комплексът се състои от: Жилищна сграда със ЗП – 1100 кв. м., разположена в парцел – 3200 кв. м.; дворно място – 2100 кв. м.: с богато озеленяване и вътрешен двор – 1400 кв. м. без достъп на автомобили. Във вътрешния двор са ситуирани – мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю.

Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, така че нищо да не спира погледа във всички посоки. Разкрива се прекрасна морска и градска панорама дори от по-ниските етажи.

Жилищната сграда е с общо РЗП 15000 кв. м., от които 10500 кв. м. – надземно. Тя се състои от 10 етажа и 2 сутеренни нива с изби, гаражи и закрити паркоместа.

Общият брой на апартаментите е 113, разположени в три секции:

  • Вход 1 – 29 бр. апартаменти
  • Вход 2 – 51 бр. апартаменти
  • Вход 3 – 33 бр. апартаменти
  • Двустайни апартаменти - 35 бр. със ЗП от 49 кв. м. до 56 кв.м.
  • Тристайни апартаменти – 64 бр. със ЗП от 70 кв. м. до 151 кв. м.
  • Четиристайни апартаменти – 14 бр. със ЗП от 111 кв. м. до 220 кв. м

Предвидено е удобно паркиране без пресичане на вътрешния двор, чрез две сутеренни нива с пряк достъп от улицата, които включват 117 бр. закрити паркоместа, 3 бр. гаражи и 31 бр. изби.

Всички изложения на апартаментите са благоприятни, никое от помещенията в жилищата не е ориентирано в посока чист Север.

Комфортният и бърз достъп до жилищата е осигурен с по два луксозни асансьори във всеки от жилищните входове.

Сградата ще се водоснабдява едновременно от два различни клона на градската мрежа на ВиК – Варна, което изключва липсата на вода при авария.

Комплексът е от затворен тип: достъпът до жилищните входове и дворното пространство е ограничен, предвидени са СОТ и видео наблюдение. За осигуряване на чувство за безопасност на живущите ще бъдат остъклени терасите на жилищата, които са на височина по-ниска от 4 метра от прилежащия терен.

За максимален комфорт, изобилие от топла вода и гарантирано ниски сметки за отопление и готвене е предвидена битова газификация с природен газ.

Всички бъдещи собственици ще прекарват пълноценно и приятно своето свободно време – в съзерцание на прекрасната гледка, в уюта на газовата камина в снежните зимни дни или в развлечение и спорт във вътрешния двор с богато озеленяване, детска площадка, спортно игрище и беседка с барбекю.

За построяването на сграда БРИЗ ПАНОРАМА са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, минерална мазилка на Weber, луксозни асансьори, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен двоен или троен стъклопакет, висококачествен гранитогрес за общите части, стъклени и алуминиеви парапети.

Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени – гипсова мазилка и шпакловка; под – замазка; дограма – дървесен цвят, тераси – гранитогрес, минерална мазилка, стъклени и алуминиеви парапети, изградени – ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици и газификация, блиндирана входна врата.

Останалото оставяме на въображението и личните предпочитания на всеки бъдещ собственик.

При желание на клиентите, можем да осигурим завършване до ключ, включително с мебелировка, по ваш избор, от наши партньори.

 За повече информация: http://yavorad.com/briz/index.php/bg/

 

 "Опал" и "Ахат" - кв. Младост

Сграда „Опал” се намира във втори м.р. на ж.к. „Младост” в гр. Варна. Тя граничи: от юг – пазар за: плодове и зеленчуци, др. хранителни стоки, занаятчийски услуги, дрехи и др.; от изток – Детска градина; от север – сграда „Ахат” и от запад – Медицински център „Санита”

Сграда „Опал” се състои от сутерен, партер и шест жилищни етажи. В нея са разположени: сутерен – подземен паркинг с 34 броя паркоместа, партер (първи етаж) – магазин за хранителни стоки на веригата My Market, втори и трети етажи – 14 бр. ателиета, четвърти, пети , шести и седми етажи - 22 бр. апартаменти. В границите на имота има и още 11 бр. външни паркоместа.

Светлата височина на жилищата и ателиетата е 260 см, а на шести и седми етажи - 270 см.

За построяването на сграда „Опал” са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Caparol, луксозен асансьор, каменна стенна облицовка, 6-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен стъклопакет, италиански гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.

Сграда „Ахат” се намира във втори м.р. на ж.к. „Младост” в гр. Варна. Тя граничи: от юг – сграда „Опал”; от изток – Детска градина; от север – Спортно - развлекателен център и от запад – Медицински център „Санита”.

Сграда „Ахат” се състои от сутерен, партер и седем жилищни етажи. В нея са разположени: сутерен – подземен паркинг с 9 броя гаражи и 17 броя паркоместа, партер (първи етаж) – аптека и Детска занималня за ученици – начален курс на обучение, втори и трети етажи – 12 бр. ателиета, четвърти, пети , шести, седми и осми етажи - 26 бр. апартаменти. В границите на имота има и още 22 бр. външни паркоместа.

Светлата височина на жилищата и ателиетата е 265 см.

Жилищата и ателиетата се предлагат със степен на завършеност: стени – мазилка; под – замазка; дограма – дървесен цвят, тераси – гранитогрес, минерална мазилка, алуминиев парапет или ръкохватка – дървесен цвят; изградени – ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици; блиндирана входна врата.

Останалото оставяме на въображението и личните предпочитания на всеки бъдещ собственик.

При желание на клиентите, можем да осигурим завършване до ключ, включително с мебелировка, по ваш избор, от наши партньори. 

 За повече информация: http://intercomproject.eu/index.php/bg/

 

 

realestate1 page combined 250x392

Интерком Груп представя на Вашето внимание новопостроена сграда с апартаменти в квартал Бриз - ул. "Сирма Войвода" 3а, в съседство с кв. Чайка и кв. Левски. Сградата се състои от едно подземно ниво и седем надземни етажа. В северната част на имота е обособен вътрешен двор с възможност за паркиране на автомобили. Жилищната част разполага с три отделни входа и общо 45 апартамента. В подземното ниво са разпределени паркоместа.

Апартаментите се предлагат с възможност за договаряне на цената и без комисионна!

Входните врати на апартаментите са блиндирани, покритие - натурален фурнир-венге. Интериорните врати са с покритие - естествен фурнир Eiche. Подовете в жилищата са направени от циментова замазка с дебелина 5-6 см.

Стените в жилищата са завършени с гипсова мазилка. В дневния тракт са предвидени и изградени инсталации за съдомиялна, пералня, микровълнова печка и други уреди. В баните на всяко жилище се предвижда окачен таван изпълнен от влагоустойчив гипсокартон. Към всяко жилище е изградена климатична инсталация (мулти сплит система), която система има едно външно тялo, което работи за две или повече вътрешни тела. Системата служи за отопление и охлаждане във всяко помещение. Външните тела ще се монтират на площадката на стълбищната клетка, а конвекторите ще бъдат разположени на пода във всяко помещение на жилището.

Стените в стълбищните клетки – гипсова шпакловка и латекс, пода – гранитогрес. Сградата разполага с три висококласни пътнически асансьора Orona. Товароподемност на асансьора 8 лица – 630 кг. Има вграден дисплей за етажите в кабината и над вратата на първа спирка, който да показва местопложението на асансьора с цифри. Дисплеи показващи движението на асансьора със стрелки на останалите спирки. Вратата на кабината е двупанелна, телескопична (странично отваряне), неръждаема стомана. Подът в кабината е от негорима и трудно износваща се материя. Осигурен е противопожарен контрол.

Сградата е изцяло с топлоизолация, външните стени са изолирани с 8 см ЕPS фасаден стиропор, с което се намаляват топлинните загуби през зимата и прегряването през лятото. Наред с осигураване на необходимите съпротивления на топлопреминаване на ограждащите повърхности е предвидено те да осигурават изискванията за влагоустойчивост и въздухо – непроницаемост. Има положена топлозиолация над всяко неотопляемо помещение – EPS 7 см.

Покривът е комбиниран (скатен/плосък). Той също има топло и хидроизолация. Топло изолацията на покрива EPS 11см стиропор, а хидроизолацията е три пласта полизол, последния пласт е посипка. С тези изолации сградата е защитила ЕЕ по БДС за клас „Б”.

Дограмата на сгрaдата е PVC KMG 6kEco; дебелина 7 см. Вида на стъклото е бяло с дебелина 6 мм и „К” стъкло с дебелина 4 мм. Цвета на дограмата е бял. Парапетите на терасите и стълбищните клетки са изградени от алуминий.

Външната (фасадната) мазилка на сградата е силикатна. Силно устойчива на механични натоварвания, изключително дълготрайна не губи качествата си в следствие на стареене и агресивни климатични условия. Има повишена водоотблъскваща способност, добра пропускливост на водните пари, добра устойчивост на въздействието на алкални вещества, на промишлени и автомобилни газове, устойчива е на миене, на студ и не гори.

 

 Кликнете на номер на апартамент за да видите повече информация:

 

Вход А

Етаж №

Апартамент №

Жилищна площ

Квадратура с общи части

Цена в евро

2

1 - ПРОДАДЕН

109

124.94

81500

7

11

220

251.23

195000

  

Вход Б

Етаж №

Апартамент №

Жилищна площ

Квадратура с общи части

Цена в евро

2

14 ПРОДАДЕН

87.40

100.18

62500

4

20 - ПРОДАДЕН

87.40

100.18

63500

7

28 - ПРОДАДЕН

115.10

131.32

96000

Вход В

Етаж №

Апартамент №

Жилищна площ

Квадратура с общи части

Цена в евро

2

30 - ПРОДАДЕН

64

73.36

49800

4

37 - ПРОДАДЕН

93

106.60

71000

5

40 - ПРОДАДЕН

93

106.60

72000

6

43ПРОДАДЕН

93

106.60

73000

 

 

Телефон за връзка:
052/602 820
0888 759 093
Здравка Николова