Продукти

През 2003 г. Интерком Груп стартира производство на студеноформувани поцинковани профили за сухо строителство. Тези профили се използват за опорни конструкции на неносещи стени от гипсови плоскости, като преградни стени, стенни и тавански облицовки и др.

Предлагаме цялата гама профили: UD, CD, UW50, UW75, UW100, CW50, CW75 и CW100.

Като гаранция за нашата продукция служи серитфицираната система за контрол на качеството ISO9001:2000 а производството на профилите се извършва съгласно европейски стандарт EN14566:2008+A1:2009

С нарастващата популярност на сухото строителство, поради лесната му и гъвкава приложимост, бързият монтаж и чистотата на работа, се създават все по разнообразни по дизайн конструкции. Дизайна, ограничен само от въображението на изпълнителя, направи нужно разработването на редица аксесоари за закрепяне и сглобяване на поцинкованите профили.

В края на 2005 г., Интерком Груп прави поредна сериозна инвестиция в дъщерното си дружество Интерком Профил и закупува линия за производство на поцинковани студено огънати усилващи профили за PVC дограма със стандартни "П-образни" сечения. Нашите производствени линии са способни да произвеждат профили за PVC системи на световни марки като: ALUPLAST, BLICK, KMG, PROFILINK, GEALAN, BURGMAN, DECEUNINCK, DIMEX, KBE, REHAU, ROLPLASTO, SALAMANDER, VEKA, WEISS PROFIL, VIVA PLAST, THYSSEN, KOEMMERLING, TROCAL, WYMAR, WINHOUSE, RAMPLAST и др.